Höstexkursion till Blå Jungfruns nationalpark

Höstexkursion till Blå Jungfruns nationalpark

Mossornas Vänners höstexkursion går i år till Blå Jungfruns Nationalpark i Kalmarsund. Det blir helgen 8-10 september. Vi träffas på vandrarhemmet fredag kväll den 8:e september. På lördagen blir det en heldagstur ut till Blå Jungfrun. Vi startar med en chartrad båt kl 07.00 och återvänder till Oskarshamn ca 17.00 den 9 september 2017. På söndagen gör vi exkursioner i trakten av Oskarshamn.

Information om nationalparken Blå jungfrun.

Det finns en preliminär bokning på STF i Oskarshamn till och med 18 augusti. Så ring dem gärna och boka (kontaktuppgifter, telefon: 0491- 158 00)! Ange att du vill boka plats i Mossornas Vänners bokning. Anmäl också att du kommer till Fia Bengtsson (fia.bengtsson@ebc.uu.se).

Välkomna

Kommentering är avstängd.