Levermosskurs 21-23 augusti 2020

Levermosskurs 21-23 augusti 2020

Kurs med fokus på släktet Scapania (ett stort släkte bland levermossorna) i Jämtland – hösten 2020.

Bästa platsen för hitta många av släktets arter är i västra Jämtland. Här har vi god chans att få se 20 arter (av Sveriges ca 30 arter). Kursen arrangeras av Mossornas Vänner och kursledning kommer att bestå av Tomas Hallingbäck och Fredrik Larsson.

Datum och plats är nu satt! Fredag morgon den 21 augusti till söndagen den 23 augusti till runt lunchtid. Vi bor på Köjagården (helpension) inte långt från Undersåker i Jämtland. Köjagården ligger cirka 10 mil väster om Östersund. Boende och kurslokal: https://www.edsasdalen.se/kojagarden. Drygt 20 personer har redan anmält intresse, så kursen blir definitivt av.

Vi kommer att påminna alla ni som gjort intresseanmälan när definitiv anmälan närmar sig, kostnader, kursplan, förberedelser och annan logistik, men det är ännu långt kvar till augusti!

Om ni har frågor så hör av er till Tomas Hallingbäck eller Fredrik Larsson.

Kommentering är avstängd.