Scapania-kurs i Jämtland i höst!

Scapania-kurs i Jämtland i höst!

Hej mossvänner!

Vi har äntligen beslutat att genomföra den uppskjutna Scapania-kursen i Jämtland i höst. Vi har förlängt med en dag så att det nu blir 4 (i stället för 3 dagar).
Datum och plats är nu satt till torsdagen den 26 till söndagen den 29 augusti 2021 och vi bor på Köjagården (helpension) inte långt från Undersåker järnvägsstation i Jämtland.

Vi behöver din anmälan snarast. Eftersom vi satt Max 15 deltagare som gräns, blir det ”först till kvarn” som kommer att gälla. De flesta kommer att ha hunnit vaccinera sig och om inte viruset muterat så ska vi inte behöva tänka på munskydd i augusti (?).

Det verkar som om SJ (och långfärdsbussarna) ännu inte släppt sina biljetter för bokning ännu (det kan drööööja!) och det gör resandet till och från Jämtland problematisk för den som inte har bil eller vill köra bil.
Så därför är det extra viktigt att redan nu ange ifall du tänker kör bil till Jämtland och om du kan med någon/några passagerare i din bil.

En sista sak ni måste ange är ifall ni föredrar enkelrum eller kan tänka er dela med någon (då tillgången på rum inte är obegränsat).

När ni väl har anmält er till mej så kommer ni att få ytterligare information (sig, kostnader, program, förberedelser och annan logistik). Så boka inte rum på Köjagården förrän ni vet att ni får plats på kursen. https://www.edsasdalen.se/kojagarden

MVH
Tomas & Fredrik

Om ni har frågor så hör av er till mej Tomas Hallingbäck på e-post thallingback@hotmail.com eller tfn 070-54 58 609

Kommentering är avstängd.