Höstexkursion till Dalarna

Höstexkursion till Dalarna

Nu är det dags att anmäla sig till höstexkursionen i Dalarna den 1-2 oktober 2022.

Vi kommer att bo på och utgå från Älvbogårdens vandrarhem i Avesta.
Pris 620 kr.
Dubbelrum 820 kr.
Lakan o handduk ingår och det är bäddat och klart vid ankomst. Tillgång till stort kök, kylar, samlingsytrymmen och matsalen på nedervåningen där det är trivsamt om ni vill vara lite på kvällen.

Anmäl dig till Urban Gunnarsson urban.gunnarsson68@gmail.com och upplys om du vill ha enkel eller dubbelrum (och vem man i så fall delar med) samt vilken dag man anländer och åker hem.

Själva exkursionen är under lördagen och söndagen men långväga resenärer kan anlända redan fredag.
Vi kommer att hålla till på Älvbrogårdens vandrarhem i Avesta och vi börjar exkursionen där lördag den 1 oktober kl. 10.00 (det är några som reser dit på morgonen). Flera fina stopp blir det bland annat Svartåns NR (Krylbo) med hårklomossa (Dichelyma capillaceum) och pilmossa (Leskea polycarpa) med flera, Fullsta NR med kortskaftad krusmossa (Weissia rostellata) och andra intressanta tillfälliga arter längs Dalälvstränderna, Avestaforsen (Döda fallet) en gammal lokal för flera arter till exempel smal näckmossa (Fontinalis dalecarlica), preliminärt Bredmossen en högmosse strax söder om Avesta. Cirka två lokaler per dag och att vi slutar i hyfsad tid på söndagen (runt 15–16).

Kommentarer är stängda.